Drs. Nino Obbes RV 

Nino Obbes (1961) studeerde commerciële economie aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam en vervolgens doctoraal bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hetgeen hij combineerde met een docentschap aan de HES Amsterdam. Hij startte in het bedrijfsleven als zelfstandig marketing- en organisatieadviseur en begeleidde bedrijven bij marktonderzoek, strategische (marketing) plannen en het klantgericht maken van de organisatie. Daarna heeft hij ruime ervaring opgedaan in financieel en turn around management in hectische omstandigheden. Als financieel directeur heeft hij een technisch installatiebedrijf helpen doorstarten en opbouwen vanuit een faillissement. Vervolgens heeft hij als lid van de directie een grafimediabedrijf verder ontwikkeld tot een snelgroeiend internet bedrijf, alsmede de fusie met een landelijke krantenuitgever geleid. In 2002 startte hij Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling B.V., van waaruit hij ondernemers in verschillende sectoren en fasen van bedrijfsontwikkeling begeleidt in hectische omstandigheden (sterke groei/groeistuipen, ombuigen stagnatie/doorstart, overname en financiering). In 2015/2016 heeft Nino de postdoctorale opleiding Business Valuation gevolgd aan RSM/Erasmus University en is vervolgens toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV, www.nirv.nl). Vanaf die tijd heeft hij tevens een praktijk op het gebied van waardebepaling en waardeverhoging van bedrijven (onder de naam Bedrijfswaardering-MKB B.V., www.bedrijfswaardering-mkb.nl)

View Nino Obbes's profile on LinkedIn 

Partners 

Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling werkt optimaal samen met uw accountant, jurist/advocaat en andere adviseurs (innovatie, ict, logistiek e.d.), waardoor slagvaardig en elkaar versterkend kan worden gewerkt, zonder dubbele kosten. 

NOB beschikt over een uitstekend netwerk van financiers, investeerders en specialisten.

Als generalist, weet Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling 'bevlogen amateurisme' te voorkomen door tijdig ruggespraak te houden met de juiste specialisten in haar netwerk. Specialisten die Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling graag inschakelen voor een totaalvisie en een gedreven daadkrachtige totaalaanpak.